פסטה וכבדי עוף / קמליה שלום
בריא טעים: מתכון קל ופשוט לסוף השבוע
מערכת תל אביב אונליין | 14.07.2022
פסטה וכבדי עוף זו מנה טעימה ביותר שאפשר להכין תוך חמש דקות.
מצרכים:
חצי קילו כבד עוף צלוי (מטעמי כשרות)
חצי חבילת ספגטי / פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
שני בצלים פרוסים לרצועות דקות
חצי כוס שמן זית
כפית מלח
פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
רבע כפית כורכום
כף סילאן
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם משחימים.
מוסיפים את הכבדים ומטגנים חצי דקה מכל צד, מוסיפים את כל התבלינים והסילאן ומערבבים דקה, לא יותר.
מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב עדין, עד שהכבדים מוכנים והפסטה עטופה ברוטב ומקבלת מעט צבע שחום.
להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ או כוסברה קצוצה.
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן
קטגוריות: הסצנה הקולינרית
כתבות נוספות
תגובות