כרובית אפויה / קמליה שלום
בריא טעים: מתכון קל ופשוט ליום העצמאות
מערכת תל אביב אונליין | 04.05.2022
כרובית אפויה בתנור- הכי טעים והכי קל. מתאים מאוד כתוספת לארוחה ביום העצמאות.
אופן ההכנה:
תניחו כרובית שלמה בסיר עם מים רותחים וכף מלח
להרתיח בערך עשר דקות לריכוך קל
לסנן היטב
להניח את הכרובית בתבנית ולעטוף אותה בשמן זית , מלח ופלפל גרוס
להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
לאפות כחצי שעה עד שהיא שחומה ורכה.
לערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן
קטגוריות: הסצנה הקולינרית
תגיות: מתכון
כתבות נוספות
תגובות