משולשי נוטלה. צילום: קמליה שלום
משולשי נוטלה. צילום: קמליה שלום

משולשי נוטלה / קמליה שלום

בריא טעים: מתכון קל ופשוט לסוף השבוע
מערכת תל אביב אונליין | 08.09.2022

משולשי נוטלה הן העוגיות הכי טעימות שיש בכלום עבודה.

 

מצרכים:

צנצנת שוקולד נוטלה

לבצק:

150 גרם חמאה רכה (אפשר גם נטורינה לפרווה)

חצי ק"ג קמח מנופה

שקית וחצי אבקת אפיה

3/4 כוס סוכר

חצי כוס מים קרים

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק חלק בעזרת הידיים או במיקסר עם וו גיטרה.

לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר לפחות חצי שעה.

לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לקמח את המשטח ולרדד כל חלק למלבן ארוך ודק, הבצק צריך להיות במרקם חלק, אם צריך תוסיפו עוד קמח. למרוח שכבה של נוטלה ולגלגל לרולדה.

להניח בתבנית עם נייר אפיה.

לחתוך לצורת משולשים, לא עד הסוף ולא להפריד.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בערך רבע שעה, עד שהם ממש טיפה זהובים, לא יותר.

לפזר מעל אבקת סוכר.

לחכות שיתקרר ולחתוך עם סכין חדה.

כמובן שאפשר למרוח מה שרוצים גם ממרחים אחרים: חלבה,  תמרים, להוסיף אגוזים, שקדים, קינמון…מה שבא לכם.

 

ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

קמליה שלום. צילום: פרטי

קמליה שלום. צילום: פרטי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *