ספגטי ברוטב פסטו כוסברה. קמליה שלום
ספגטי ברוטב פסטו כוסברה. קמליה שלום

ספגטי ברוטב פסטו כוסברה / קמליה שלום

בריא טעים: מתכון קל ופשוט לסוף השבוע
מערכת תל אביב אונליין | 23.06.2022

ספגטי ברוטב פסטו כוסברה זו מנה קלילה וטעימה לחודשי הקיץ החמים. את הפסטו אפשר להכין בלי קשר ולשמור בצנצנת אטומה במקרר.

 

המצרכים:

חבילת ספגטי או כל פסטה שבא לכם.

בצל בינוני קצוץ דק

רבע כוס שמן זית

חצי מלח

פלפל שחור גרוס

 

לפסטו:

חבילת כוסברה

חבילת פטרוזיליה

10שיני שום

רבע כפית מלח

חצי כוס שמן זית

חצי פלפל חריף (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל מרכיבי הפסטו למעט השמן לקוצץ / בלנדר ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתקבלת תערובת קצוצה מאד אבל לא משחתית.

מוסיפים את השמן זית, מערבבים ומניחים בצד.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.

בינתיים מטגנים את הבצל עם  השמן זית עד שמשחים יפה.

מוסיפים את הפסטו, והפסטה המסוננת, מלח ופלפל גרוס ומבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב.

אם יש צורך אפשר לזלף עוד קצת שמן זית.

להגשה אפשר להוסיף פרמז'ן מגורד.

 

תשתמשו בפסטו בכמות שמתאימה לכם ואם נשאר, תשמרו במקרר בצנצנת אטומה.

אפשר להשתמש גם בתור ממרח לכריכים או תוספת לתבשילים נוספים.

 

לערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

קמליה שלום. צילום: פרטי

קמליה שלום. צילום: פרטי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.